ADS4BUCKS

Untuk pengetahuan, Ads4bucks bukan sebuah syarikat Multi-Level Marketing tetapi ia lebih kepada sistem networking atau sistem affiliate. Disini saya akan menerangkan plan pemasaran yang disediakan oleh Ads4bucks .
Ads4bucks mempunyai 2 plan iaitu plan silver dan plan gold. Tetapi, genap 18 March 2009, plan silver terpaksa dimansuhkan, plan gold dikekalkan dan plan platinum telah dicipta. Perubahan ini berlaku setelah Ads4bucks berjaya mendapatkan lesen Akta Jualan Langsung (AJL). Dan Yuran pendaftaran untuk akaun Gold = RM 210 sahaja.
Plan Gold ni, plan ni terdapat 5 jenis bonus:
* Bonus Introducing
* Bonus Levelling
* Bonus Overriding For Levelling
* Bonus Pairing By Volume
* Bonus Overriding For Pairing By Volume
BONUS INTRODUCING
Bonus Introducing ni anda akan dapat RM 50 untuk setiap orang yang menyertai network anda. So, katakanlah, dalam masa satu minggu, anda dapat mengajak 20 kawan-kawan baru menyertai Ads4bucks, anda akan dapat RM 50 x 20 = RM1000. Ni baru Bonus Introducing. Belum masuk lagi dengan bonus-bonus lain. Ok. Saya terangkan bonus-bonus lain plak.
Plan Ads4bucks ni, melibatkan 3 kaki. 3 kaki je. Tak banyak˛ kaki pun. Kalau anda ingin memenuhi 2 kaki sahaja pun boleh, pun boleh. Tiada masalah.
Kenapa ada satu bonus berbeza RM 44? Saya terangkan kenapa. Bonus Levelling yang pertama, korang akan dapat RM 44. Kalau Bonus Levelling kedua dan seterusnya, anda akan dapat RM 25. Cuba korang tengok tu. Tu baru 10 level. Tapi, bonus dah laju kebawah. Kalau 20 level? anda kira lah sendiri. Yang ni lah kelebihan Ads4bucks. anda taja lah berapa˛ level pun yang anda mahu. Ads4bucks tiada limitation. Level yang anda boleh taja adalah sehingga INFINITI! Tiada had. Lagi besar network anda, lagi banyak bonus akan masuk ke e-wallet ads4bucks anda.
BONUS OVERRDING FOR LEVELLING
Bonus Overriding for Levelling ni plak merupakan bonus yang anda perolehi dari downline anda. Anda akan memperolehi 15% daripada income downline anda yang anda taja. Yang anda taja sahaja.
Di samping itu juga, pelbagai aktiviti, promosi, peraduan dan lain-lain telah dirancang. Semua ini akan meningkatkan populariti Ads4bucks sebagai “The Ultimate Address”.
Kelebihan ANDA sebagai Ahli Ads4Bucks!!!
* Syarikat ICT yang diiktiraf kerajaan.
* Platform murah dan mudah untuk mencapai target dengan plan pendapatan yang hebat tanpa tekanan.
* Modal yang amat berpatutan dan dalam kemampuan ramai. (RM210 – Gold Buck).
* Mendapat hadiah dari syarikat berbentuk produk berasaskan kesihatan dan berkualiti tinggi.
* Mendapat tapak iklan baru untuk anda memperkenalkan produk atau perkhidmatan tanpa had kepada dunia.
* Mendapat perkhidmatan SMS Bulk Blaster dengan kadar serendah RM0.12/sms.
KONSEP PERNIAGAAN SYARIKAT
APAKAH Ads4Bucks ?
Ads4Bucks adalah sebuah portal yang menyediakan perkhidmatan pengiklanan yang menggunakan konsep “Words-of-Mouth”
medium pengiklanan terkini…
Apakah objektif Ads4Bucks ?
Objektif utama Ads4Bucks adalah untuk membina sebuah portal pengiklanan yang popular dan mewujudkan komuniti usahawan yang mempunyai ilmu untuk mengembangkan perniagaan masing-masing menggunakan medium internet sebagai salah satu cara pemasaran.
Apakah kelebihan yang dapat dinikmati oleh ahli-ahli Ads4Bucks ?
Setiap ahli Ads4Bucks akan dapat mengiklankan perniagaan atau perkhidmatan mereka di portal pengiklanan utama kami. Dengan cara ini, ahli-ahli akan dapat meningkatkan potensi jualan perniagaan mereka.
Ads4Bucks juga ada menyediakan sistem SMS broadcast yang dapat digunakan oleh ahli untuk membuat kempen pemasaran yang lebih efektif. Kos yang amat minima berbanding penyedia perkhidmatan lain menyebabkan Ads4Bucks menjadi pilihan ramai.
Digital Library Ads4Bucks pula menyediakan tools yang dapat meningkatkan pengetahuan ahli-ahli. Di sini juga, akan terdapat website templates yang diberi untuk kemudahan ahli membina laman web mereka sendiri. Ads4Bucks juga menyediakan perkhidmatan membina laman web untuk ahli dengan kos yang amat berpatutan.
Sebagai hadiah daripada Ads4Bucks untuk menghargai ahli yang membantu mempopularkan portal ini, Ads4Bucks memberi Bio-Energy Card secara percuma kepada setiap ahli. Sila rujuk tajuk PRODUCT PENDAFTARAN untuk mengetahui lebih detail tentang kad ini.
Mengapa Ads4Bucks membayar komisen kepada ahli yang mengenalkan rakan-rakan mereka ?
Tujuan utama Ads4Bucks adalah untuk menjadikan portal ini popular. Di dalam setiap perniagaan samada offline atau online business, kita memerlukan pelbagai kos untuk mengembangkan perniagaan tersebut. Salah satunya adalah kos pemasaran dan pengiklanan di mana tujuan utamanya adalah untuk mengenalkan perniagaan tersebut. Di dalam Ads4Bucks, pihak kami dapat menjimatkan kos-kos ini kerana Ads4Bucks menggunakan konsep pemasaran Words-of-Mouth. Jadi, kos yang sepatutnya dibayar ke agency pengiklanan, suratkhabar, television dan lain-lain, digunakan untuk membayar komisen kepada ahli.

Published in: |on December 18th, 2009 |No Comments »

Konsep Perniagaan Syarikat

Apakah Ads4Bucks ?
Ads4Bucks adalah sebuah portal yang menyediakan perkhidmatan pengiklanan yang menggunakan konsep “Words-of-Mouth”
Apakah objektif Ads4Bucks ?
Objektif utama Ads4Bucks adalah untuk membina sebuah portal pengiklanan yang popular dan mewujudkan komuniti usahawan yang mempunyai ilmu untuk mengembangkan perniagaan masing-masing menggunakan medium internet sebagai salah satu cara pemasaran.
Apakah kelebihan yang dapat dinikmati oleh ahli-ahli Ads4Bucks ?
Setiap ahli Ads4Bucks akan dapat mengiklankan perniagaan atau perkhidmatan mereka di portal pengiklanan utama kami. Dengan cara ini, ahli-ahli akan dapat meningkatkan potensi jualan perniagaan mereka.
Ads4Bucks juga ada menyediakan sistem SMS broadcast yang dapat digunakan oleh ahli untuk membuat kempen pemasaran yang lebih efektif. Kos yang amat minima berbanding penyedia perkhidmatan lain menyebabkan Ads4Bucks menjadi pilihan ramai.
Digital Library Ads4Bucks pula menyediakan tools yang dapat meningkatkan pengetahuan ahli-ahli. Di sini juga, akan terdapat website templates yang diberi untuk kemudahan ahli membina laman web mereka sendiri. Ads4Bucks juga menyediakan perkhidmatan membina laman web untuk ahli dengan kos yang amat berpatutan.
Sebagai hadiah daripada Ads4Bucks untuk menghargai ahli yang membantu mempopularkan portal ini, Ads4Bucks memberi Bio-Energy Card secara percuma kepada setiap ahli. Fungsi dan kelebihan kad ini dapat dibaca di link ini
Mengapa Ads4Bucks membayar komisen kepada ahli yang mengenalkan rakan-rakan mereka ?
Tujuan utama Ads4Bucks adalah untuk menjadikan portal ini popular. Di dalam setiap perniagaan samada offline atau online business, kita memerlukan pelbagai kos untuk mengembangkan perniagaan tersebut. Salah satunya adalah kos pemasaran dan pengiklanan di mana tujuan utamanya adalah untuk mengenalkan perniagaan tersebut. Di dalam Ads4Bucks, pihak kami dapat menjimatkan kos-kos ini kerana Ads4Bucks menggunakan konsep pemasaran Words-of-Mouth. Jadi, kos yang sepatutnya dibayar ke agency pengiklanan, suratkhabar, television dan lain-lain, digunakan untuk membayar komisen kepada ahli

Published in: |on December 18th, 2009 |No Comments »

Tahukah anda mengapa sebelum ini, ramai orang tidak suka MLM?

Pertama kerana modal yang besar sehinga ribuan ringgit
Kedua kerana perlu maintain beratus ringgit setiap bulan untuk beli produk
Ketiga kerana perlu pandai bercakap.
Keempat kerana perlu jual barang!

Tapi Semua Itu Tidak Ada Dalam Bisnes

Published in: |on December 18th, 2009 |No Comments »

UNTUK MENDAFTAR KLIK PADA URL INI

http://w3.ads4bucks.com/register.php?r=fktcjzCcnHRnN4H

Published in: |on December 18th, 2009 |No Comments »

ANDA DAN WANG

Anda perlukan wang untuk mencapai apa yang anda impikan.Setiap impian memerlukan pengorbanan.Tetapi sebesar manakah pengorbanan yang anda perlu berikan?Bagaimana jika ANDA hanya perlu korbankan RM210 sekali seumur hidup anda untuk mencapai apa yang diidamkan.
Sanggupkah anda?Apa yang anda perlu korbankan?Sepinggan Nasi Kandar?sekotak rokok?sanggupkah anda?
Adakah nasi kandar itu mampu memberi anda kereta mewah,rumah tersergam indah,kehidupan yang bebas dari beban berkerja?
Persoalan:Jika anda diberi peluang untuk membawa pulang RM15,000 dalam masa sebulan dengan hanya korbankan RM210 sekali sahaja seumur hidup,apa yang akan anda lakukan?

Published in: |on October 21st, 2009 |No Comments »

Adakah anda ingin memegang duit setiap hari?

Published in: |on October 21st, 2009 |No Comments »

TANPA MENJUAL&TANPA RISIKO

Anda berminat untuk menambah pendapatan?Anda kecewa dengan perniagaan yang anda sedang ceburi?Anda rasa tertipu?Anda kesal dengan pelaburan ribuan ringgit yang merugikan?ANDA INGIN KEMBALI KE JALAN BENAR?Jika anda menjawab Ya dengan persoalan-persoalan ini,maka andalah individu yang kami cari.

Published in: |on October 21st, 2009 |No Comments »

REVOLUSI DUNIA PENGIKLANAN CYBER

Kami sebuah organisasi perniagaan dunia iklan/Portal internet memulakan usaha membina masyarakat yang mampu beroleh pendapatan yang lumayan melalui sistem E-Dagang dan terbukti sangat berkesan.Kami menawarkan anda sebagai agen dan rakan niaga dengan hanya bermodalkan RM210 dan anda berpontensi menjana pendapatan RM15,000 sebulan..Inilah revolusi bukannya ilusi bagaikan mimpi jadi realiti.

Published in: |on October 10th, 2009 |No Comments »

Hello world!

Welcome to ads4blog.net Blogs. This is your first post. Edit or delete it, then start blogging!

Published in: |on October 10th, 2009 |1 Comment »

Bad Behavior has blocked 2 access attempts in the last 7 days.